INFORMATIE VOOR VERWIJZEND DIERENARTSEN

Dierenkliniek Vetdent is een verwijskliniek voor veterinaire tandheelkunde in Amsterdam. We zijn een onderdeel van Vetcare, de eerstelijns kliniek voor gezelschapsdieren.

ONZE BEHANDELINGENMAAK EEN AFSPRAAK


HOE WIJ WERKEN

Als verwijskliniek behandelen wij alleen huisdieren na verwijzing door uw dierenarts. Voor eerste lijns behandelingen en overige medicijnen of voeders wordt u verzocht uw eigen dierenarts te consulteren.


TANDHEELKUNDIG DIERENARTS

Dierenarts Magnus Souverein heeft zich, naast zijn werk als algemeen practicus speciaal toegelegd op de behandeling van tandheelkundige behandelingen bij gezelschapsdieren.


SPECIAAL OPGELEIDE ASSISTENTE’S

Twee paraveterinairen hebben extra trainingen en opleidingen gevolgd in de veterinaire tandheelkunde.


VEILIGE BEHANDELINGEN

Alle tandheelkundige behandelingen gebeuren onder volledige narcose. Uitgebreide bewaking en verwarming tijdens en na de behandeling. Digitale dentale röntgenologie. Apparatuur van topkwaliteit. En dat alles in een moderne en ruime kliniek.GOEDE NAZORG

De behandeling van uw huisdier gaat door na de opnamedag. Een controleconsult is altijd inbegrepen. En wij informeren de dag na de behandeling hoe het met uw dier gaat.OPTIMAAL BEREIKBAAR

Tijdens openingsuren zijn wij telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u contact krijgen met de praktijk via email en sociale media.


GEBITSCONTROLE TIJDENS SPREEKUREN

Wij vinden het belangrijk om het gebit van uw huisdier regelmatig te controleren. Dit gebeurt zoveel mogelijk door de tandheelkundig dierenarts. En de gebitscontroles zijn gratis!


Als verwijzende praktijk kunt u voor uw patiënten bij ons een afspraak maken. Wij hebben hiervoor een speciale folder beschikbaar. De folder is ook online beschikbaar door hier te klikken.

Graag ontvangen we van u een afschrift van de patiëntenkaart per email op info@vetdent.nl.

Uiteraard kan de klant ook zelf een afspraak maken.

Na de behandeling krijgt u van ons een uitgebreid verslag, inclusief de gemaakt röntgenfoto’s. Ongeveer een week na de opname zien we uw patiënt nog een keer ter controle op het spreekuur.

We wijzen er nadrukkelijk op, dat wij de verwezen patient uitsluitend behandelen voor de klacht waarvoor u hebt doorgestuurd. Alleen op uw verzoek kan hiervan afgeweken worden. Wij schrijven alleen medicijnen voor in verband met de behandeling. Voor overige producten, zoals home care artikelen en eventuele voeding verwijzen wij de eigenaar naar de verwijzend dierenarts.

Uiteraard kunt u ook alleen bij ons terecht voor adviezen op tandheelkundig gebied. Dit kan telefonisch of per email. In het laatste geval is een foto van de te bespreken aandoening heel handig.

 


Laatste nieuws

Vetdent is een onderdeel van Vetcare Dierenkliniek BV. KvK 67653804. RSIN 857111929