Nieuwtjes uit de kliniek

NIEUWSBERICHTEN

Regelmatig plaatsen wij hier berichten over onze verwijskliniek17 januari 2018 Blog

Ook dit jaar is februari de ‘maand van het gebit’. Klanten, die voor een (gratis) gebitscontrole komen krijgen een leuk presentje mee.

Daarnaast krijgt u 10% korting op alle gebitsverrichtingen (reinigingen en behandelingen) tijdens de maand februari.

U kunt een afspraak maken via de website www.vetdent.nl of via telefoonnummer 020-6127398.

 4 oktober 2017 Blog

Voor alle praktiserende dierenartsen:

Onlangs is tijdens het WSAVA wereldcongres in Kopenhagen een officieel document uitgegeven, opgesteld door een aantal leidende tandheelkundig specialisten. Deze ‘guidelines’ kunnen gezien worden als een handleiding voor het uitvoeren van tandheelkundige ingrepen door dierenartsen over de hele wereld. Het volledige verslag in pdf vorm vindt u hier.18 juli 2017 Blog

Voeding van konijnen kan voor eigenaren nog wel eens een probleem zijn. Konijnen eten vooral ruwvoer. Ze hebben dit nodig voor de natuurlijke slijtage van hun tanden en kiezen en ook voor een goede stofwisseling. Deze grafiek geeft aan wat u het best kunt voeren. Heel veel hooi of gras, per dag kan een konijn zijn eigen gewicht aan hooi eten! Verder heel weinig snoepjes en hooguit twee eetlepels brokjes.

 24 januari 2017 Blog

Zoals ieder jaar staat de maand februari in het teken van het gebit. Als verwijskliniek voor tandheelkunde bij dieren geven wij natuurlijk het hele jaar veel aandacht aan het gebit van uw huisdieren, maar in februari doen we daar nog een schepje bovenop!

Daarom krijgt u in februari 20% korting op een gebitsreiniging, inclusief de narcose en nabehandeling. Eventuele tandheelkundige behandelingen zijn hierbij niet inbegrepen. Dat scheelt u al gauw enkele tientjes op de rekening.

Gebitscontroles zijn bij ons altijd gratis. Maar in februari hebben wij voor u een aantrekkelijk verzorgingspakket klaar liggen.6 november 2016 Geen categorie

Er zijn meerdere manieren oom een tand of kies te verwijderen. Wij geven de voorkeur aan een chirurgische manier, waarbij het tandvlees na het verwijderen van het element over de ontstane holte wordt gehecht. Deze week bleek maar weer eens waarom een open extractie niet de juiste keuze is. Deze kat werd naar ons verwezen met een enorm gat (fisteling) ontstaan na open extractie van een hoektand. Er was een open verbinding met de neusholte ontstaan en het kaakbot was voor een deel verdwenen. Er bleken nog meerdere restanten van kieswortels aanwezig. Dat remt altijd het herstel van weefsel.

Gelukkig waren we in staat een en ander na een zogenaamde gingivoplastiek te herstellen.

 

img_3363 img_3367 img_3369


IMG_3212-1200x1600.jpg

15 september 2016 Geen categorie

Afgelopen maandag 12 september, zijn we gestart op het nieuwe adres: Koningin Wilhelminaplein 374 in Amsterdam.

De praktijk is nog niet helemaal klaar. De wachtkamer wordt deze week nog gevuld met honderden planten, om het idee van een pleintje in de jungle te geven. Helaas is het internet nog niet optimaal. We zijn telefonisch bereikbaar en een aantal computers werkt, maar u kunt nog niet met een pinas of credit card betalen en er is nog geen muziek in de praktijk. Hopelijk kan Ziggo snel aan haar verplichtingen voldoen…..

Een volledige routebeschrijving vindt u op onze websites www.vetcare.amsterdam en www.vetdent.nl. Via de sites kunt u ook per email een afspraak maken. Uiteraard zijn we bereikbaar op telefoonnummer 020-6127398.

We zien u graag op onze nieuwe lokatie!


Voorzijde-kaart-1200x846.jpg

18 augustus 2016 Geen categorie

Tussen 5 en 11 september is de verhuizing naar het nieuwe praktijkpand gepland. De oude praktijk is tot en met woensdag 8 september gewoon open. We zijn gesloten op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 september.

Vanaf maandag 12 september starten we op de nieuwe lokatie.


Laatste nieuws

Vetdent is een onderdeel van Vetcare Dierenkliniek BV. KvK 67653804. RSIN 857111929